Radimo na zdravlju i bit ćemo zdravi!

Razgovarali smo s vlasnicom i direktoricom Health centra Štefaniom Čižmek koja nam je otkrila kako je rješila svoje zdravstvene probleme te kada je i kako odlučila pomoći drugima!

Što je Health centar?

lg

Health centar je centar zdravlja, ljepote i pozitivne energije. U postizanju rezultata koriste se prirodne metode i holistički pristup terapeuta što djeluje na sam uzrok problema i tako posljedica postupno nestane te se na taj način postiže fizičko, psihičko i emocionalno zdravlje.

Kako ste došli na ideju otvaranja takvog centra?

Ideja je došla sasvim spontano. Naime prije nekoliko godina i sama sam bila suočena s mnogim zdravstvenim poteškoćama.

Dugogodišnji bolovi u kralježnici, uklještenja živaca, alergija neurodermatitis, nizak tlak, problemi sa sinusima, česte glavobolje, slab imunitet, učestale prehlade i upale grla, cista na jajniku su me doveli i do duboke depresije.

U 37 godini s diskus hernijom od 7 mm i jakim bolovima nisam mogla obavljati najosnovnije poslove niti se samostalno kretati ili odijevati.

terapeut-energetski

Bila sam očajna i jedino što sam željela je da budem ponovno zdrava.

Liječnici su mi sugerirali operaciju kralježnice bez ikakve garancije da ću se oporaviti i nakon nje moći normalno funkcionirati. Nakon godina uzaludnog uzimanja lijekova, injekcija i fizikalnih terapija, saznala sam putem preporuke za prirodni način liječenja i odlučila da krenem na tretmane.

Već nakon prvog tretmana osjećala sam olakšanje i nastavila sam ih kontinuirano koristiti što se pokazalo vrlo uspješnim jer sam već nakon par mjeseci počela normalno funkcionirati i riješili su mi se dugogodišnji problemi.

Bila sam presretna i istovremeno oduševljena tim prirodnim načinom liječenja, vidjela sam da iza toga stoji veliko znanje koje sam željela učiti.

Stručno i praktično znanje učila sam od liječnika Tradicionalne kineske medicine te nakon niza edukacija i seminara u Hrvatskoj i inozemstvu, bila sam osposobljena raditi u Centrima za prirodnu energetsku medicinu s odraslima, ali i s djecom i mladima sa psiho-fizičkim poteškoćama.

Sada s preko 12 godina iskustva u tom poslu i dalje se kontinuirano usavršavam i educiram.

Motivacija za otvaranje Health centra došla i iz razumijevanja da trebam svoje iskustvo i stečeno znanje podijeliti sa drugim ljudima kojima treba pomoć i koji imaju slične probleme kao što sam i ja imala, da dobe mogućnost rješavanja zdravstvenih probleme prirodnom medicinom.

Ljudima kojima je dosta lijekova, bolova, patnje, koji žele preuzeti odgovornost za svoje zdravlje, za svoj život i koji su spremni na njemu i raditi.

Koje sve usluge nudi Health centar?

tretman-masaza

Usluge koje nudimo našim klijentima su prije svega zdravstveno edukativnog i preventivnog karaktera:

  • antistres programi (individualni i grupni),
  • lifecoaching session,
  • konzultacije i relaksacija,
  • tretmani i masaže terapijskog učinka; refleksoterapija stopala, tretman kralježnice, antistres masaža cijelog tijela, četveroručna masaža, masaža leđa, kineska masaža glave,
  • tretman pomlađivanja,
  • tretman vitalnosti,
  • anticelulitni tretmani.

U ponudi imamo i revolucionarne jutarnje energetske vježbe i vježbe za oči za skidanje dioptrije.

Kako funkcioniraju energetski tretmani?

Individualnim zdravstvenim upitnikom i pregledom utvrdimo stanje klijenta te prema tome kreiramo program. Klijenta se vodi kroz cijeli proces.

terapeut-predavanja

Na svakom tretmanu tretiranjem akupresurnih točaka, energetskih meridijana i refleksnih zona potičemo cirkulaciju u blokiranom dijelu tijela.

Stimulacijom organa ubrzavamo metabolizam i uslijed toga dolazi do čišćenja štetnih tvari i blokada iz organizma te njihovo potpuno uklanjanje. Djelujemo na uzrok problema, a posljedica nestaje. Rezultati se postižu prirodno i trajno, bez konzumacije štetnih tvari i nuspojava.

Što je ključno za rezultate koji se dobivaju ovom vrstom liječenja?

Da bi se postigli rezultati ključno je da smo odlučni da želimo riješiti problem, zatim da smo u kontinuitetu, otvorenost prema prirodnoj metodi liječenja, ustrajnost i stjecanje povjerenje prema terapeutu što je također vrlo bitno.

Mi u današnjem modernom i ubrzanom načinu života, ponekad sami sebe stavljamo na zadnje mjestu, u nedostatku vremena ili nekih drugih prioriteta, često zanemarujemo svoje zdravlje, iscrpljujemo se i idemo preko svojih granica. Naš organizam to pamti i to nas dovodi do stresa i zdravstvenih poteškoća.

Zaboravljamo da je zdravlje temelj života i kada smo zdravi i vodimo brigu o sebi, možemo pokriti sva ostala područja kao što je obiteljski, društveni i poslovni život.

Zato preporučujemo kontinuirane dolaske, da se odvoji vrijeme za sebe jer koristeći ovakve programe u potpunosti se revitaliziramo i na prirodan način organizam dovodimo u ravnotežu.

Kome preporučujete ovakve energetske tretmane i programe?

Preporučamo ih zapravo svima i bolesnima i zdravima.

Osobama koje imaju neki zdravstveni problem i nisu ga do sada uspjele riješiti primjerice visoki/niski tlak, lošu cirkulaciju, problem s probavom, glavobolju, migrenu, alergiju, depresiju, probleme s kralježnicom, neplodnost, poteškoće s bubrezima, jetrom i dr.

soba-opustanje

Osobama koje žele riješiti emocionalne blokade, probleme u vezi i popraviti međuljudske odnose.

Poslovnim ljudima koji žele otpustiti stres, umor, napetost i riješiti nesanicu ili prekomjerne kilograme.

Zdravim osobama koji žele održati vitalnost, prevenirati moguće poteškoće i na kraju osobama koji su vedrog duha, žele se opustiti i uživati u kvalitetnom tretmanu i pozitivnoj energiji.

Obratite nam se povjerenjem na 01 5605 711 i 091 1555 619.

Za više detalja o tretmanima u Health centru, kliknite na www.healthcentar.com.

Imate iskustva s energetskim tretmanima? Javite nam svoje dojmove!

AUTOR: ANA ĐAKOVIĆ PRŠA

Originalan tekst preuzet sa portala www.centarzdravlja.hr

+385 1 5605 711

Radujemo se vašem pozivu

+385 911 555 619

Radujemo se vašem pozivu

Pošaljite upit

Rado ćemo odgovoriti

Pošaljite upit

Rado ćemo odgovoriti

+385 911 555 619

Radujemo se vašem pozivu

WhatsApp

Pošaljite poruku

Povezani članci

Program za sportaše

Program za sportaše

Prevencijom si omogućite zaštitu od ozljeda! Ukoliko do njih dođe, ubrzajte obnavljanje i oporavak mišića, zglobova i hrskavica. Poslije napornih treninga ili natjecanja programom otklonite bolove, umor, napetost, stres i osjetite olakšanje. Prevladajte nesigurnost,...

read more
Život bez alergija

Život bez alergija

Dosta vam je neprestanog kihanja, šmrcanja, pečenja i svrbeža očiju? Vani je sunčano, a vi ste alergični na sunce, ambroziju, pelud korova i drveća? Patite od nutritivnih alergija, imate dermatitis? Alergija vas iscrpljuje i čini nemirnima? Postoji rješenje!...

read more
Florence Nightingale

Florence Nightingale

Florence Nightingale je bila britanska medicinska sestra koja je postala poznata po svom radu u Krimskom ratu. Ona je bila pionirka u području medicinske njege i prva osoba koja je uvela holistički pristup u medicinsku njegu. Njezin pristup uključivao je brigu o...

read more

O Health Centru

Kada govorimo o našem Health centru, od drugih nas ističe holistički pristup zdravlju. Umjesto da se isključivo fokusiramo na tretiranje simptoma, naglašavamo sveobuhvatan pristup koji obuhvaća fizičko, emocionalno i mentalno blagostanje naših klijenata. Naš stručni tim prilagođava terapeutske metode individualnim potrebama svakog klijenta, koristeći najnovije tehnike i pristupe. Štoviše, stavljamo poseban naglasak na edukaciju naših klijenata o održavanju dugoročnog zdravlja i prevenciji problema. To sveobuhvatno i personalizirano iskustvo čini naš Health centar jedinstvenim među centrima za masažu i terapije.

Pošaljite upit

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ime i prezime

Novosti

Newsletter

Stručni članci, novosti u ponudi, savjeti…