Istraživanje učinkovitosti programa

Health centar je proveo istraživanje na 400 ispitanika koji su koristili Health centar tretmane po prvi puta. Ispitanici su primarno visoko educirani muškarci i žene u dobi od 18 do 65 godina. Cilj ispitivanja je bio istražiti kako korištenje Health centar tretmana djeluje na psihofizičko stanje korisnika.

Opuštenost

Olakšanje

Poboljšana Cirkulacija

Olakšano Disanje

Ivana Kindl – pjevačica
Brankica Šulekić – pravnica
Sanja Omazić – trgovac
Boris Dragašević –  poduzetnik
Georg Richter – bankar, poduzetnik
Sanja Kekić – poduzetnica
Gordana Baričević – pravnica
Tomislav Nagy – IT
Katarina Smolić – modna dizajnerica
Mile Vuković – poduzetnik
Vera Šarić – umirovljenica

TU SMO ZA VAS,
SIGURNI U VAŠ USPJEH I REZULTATE!

KRISTIJAN W

37 godina, Zagreb

”Problemi koji su se počeli razvijati nakon cijepljenja su bili zastrašujući, za mene koji takvih problema nikada u životu nisam imao su bili nešto sasvim novo i neočekivano. Reakcije su krenule drugi dan nakon cijepljenja, a trajale su punih devet mjeseci, različitog intenziteta, s time da je najgore bilo od 6. do 8. mjeseca nakon cijepljenja. Nuspojave su uključivale: vrtoglavice, glavobolje, snažan pritisak u vratu i glavi, napadaji panike, slabosti, mučnine, nesanica, zujanje u ušima, opća slabost, umor, depresija, anksioznost. Obavio sam niz raznih pretraga, od MR-a i CT-a glave, UZV-a srca, EKG, EEG, pretrage krvi… razni kardiolozi, neurolozi i psihijatri nisu mogli utvrditi pravi uzrok mojih problema, pa su to svrstali u kategoriju psihičkih problema. Tako sam završio na kraju na raznim tabletama, za tlak, za smirenje, antidepresivima, itd., međutim nijedan konvencionalni lijek nije puno pomagao (svaki je liječio posljedicu, ali ne i uzrok). Nakon niza neuspjelih pokušaja liječenja lijekovima, pomoć sam potražio u alternativnoj medicini, te sam tako istražujući sasvim slučajno preko interneta naišao na Health centar. Iskreno, nisam znao što očekivati (a i nisam mogao očekivati puno nakon svega što se događalo), htio sam samo da mi se barem malo olakšaju te nuspojave. No, nakon gotovo 2 mjeseca konstantnih terapija na tjednoj bazi, dogodilo se nešto sasvim neočekivano – svi simptomi su se u potpunosti povukli! Dobio jedan snažan “boost” energije nakon svake terapije. Počeo sam normalno spavati. Niti sam još ne mogu vjerovati da se sve to ipak isplatilo i da konačno ponovno dišem “punim plućima” i zbog toga sam timu Health centra izrazito zahvalan. Osoblje Health centra je zaista vrlo profesionalno i ljubazno. Svakome tko ima dugotrajne posljedice nakon cijepljenja ili preboljelog Covida-19 bih savjetovao da dođe u Health centar na tretmane, jer zaista podiže energiju i rješava probleme u korijenu, na sasvim bezbolan, ugodan i cjelovit način. ”

MILAN V.

38 godina, Orebić

”Za Health centar sam saznao putem interneta. Tražio sam prirodno rješenje za bolna leđa i vrat. U Health centar dolazim otprilike 10 mjeseci u vremenskom razmaku od 36 mjeseci, s obzirom da sam pomorac i da nisam uvijek u mogućnosti boraviti u Zagrebu. Dobio sam puno više rezultata nego što sam očekivao. Bolje se osjećam mentalno. Prijašnji odlasci na spavanje bili su između 3 i 7 sati ujutro, sada odlazim na počinak ranije, ne kasnije od 11 sati navečer. Prijašnje buđenje bilo je između 12 i 3 sata popodne, što se promijenilo na 9 sati ujutro. Prestao sam pušiti cigarete nakon 17 godina i smanjio konzumaciju alkohola. Očekujem još veće poboljšanje kvalitete života uz pomoć daljnih tretmana, te prestanak konzumiranja alkohola u potpunosti za ovu 2022. godinu. Zahvaljujem se na strpljenju osoblju Health centra.”

TOMISLAVA F.

56 godina, Dubrovnik

”Sasvim slučajno sam saznala za Health centar pretražujući Internet, kontaktirala sam ih i već od prvog poziva naišla na vrlo ljubazan pristup, strpljenje i stručnost osoblja. Imam problem s usporenim metabolizmom, celulitom i zadržavanjem tekućine u organizmu. Iako centar nije nudio tretman koji sam tražila, nakon razgovora brzo sam se odlučila za alternativni program i u samo 10 dana postigla vidljiv rezultat, ne samo fizički nego i psihički. Tekućina iz tijela se pokrenula, počela sam mršaviti, a osjećala sam se potpuno opušteno i optimistično. Osoblje je stručno, ljubazno, susretljivo, voljno komunicirati i objasniti i tegobe i način liječenja i ponuditi odgovarajući tretman. Pohvale cijelom timu, a posebno mom terapeutu Miljenku. Svakako ću na jesen ponovno koristiti usluge centra. Centar sam preporučila svojim kćerima i prijateljicama.”

IVAN Č.

27 godina, Zagreb

”Za Health centar sam saznao preko mojeg poslodavca. Imao sam poteškoće sa kralježnicom jer dugi niz godina nisam sjedio ispravno, to sam primijetio kada bih gledao neke slike i iako se sjećam da sam se trudio stajati iz moje perspektive uspravno zapravo sam bio pogrbljen. Na tretman u Health centar idem jednom mjesečno zadnjih godinu dana. S rezultatima sam jako zadovoljan zato što mi je sada puno lakše osjetiti kada sam pogrbljen i ispraviti se. To je osobito važno dok sjedim jer sjedenje čini većinu mog radnog dana. Nadam se u sljedećih nekoliko godina još poboljšati rezultat tako da mi kralježnica bude manje opterećena i ispravno sjedenje skoro pa potpuno prirodno. Djelatnici Health centra su jako ljubazni i profesionalni te sam jako zahvalan na tretmanima koje pružaju.”