Energetska Terapija

 

Health Centar Zagreb

Isprobali ste sve, ali još uvijek nemate zadovoljavajuće rezultate?

https://youtu.be/fY-cUno9NhA
Ivana Kindl – pjevačica

Zdravlje je temelj kvalitetnog i uspješnog života svakog čovjeka. Koristeći kvalitetne i prirodne tretmane, prevenirate zdravstvene probleme i osiguravate dobro zdravlje, unutarnju snagu, mir i pozitivnu energiju.

Specifičnost i originalnost naših tretmana je u terapijskom učinku, vidljivim i dubinskim rezultatima. Prirodnim putem otpustite stres, riješite alergiju, nesanicu, glavobolju, depresiju, kroničan umor, niski ili visoki tlak, probleme sa kralježnicom i druge zdravstvene probleme.

 

 

10% popusta za nove klijente

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ime i prezime

10% popusta za nove klijente

Health centar je zdravstveno edukativni centar. Štefania Čižmek, vlasnica i voditeljica

Prirodnom metodom i holističkim pristupom pomažemo u postizanju fizičkog, psihičkog i emocionalnog zdravlja. Antistres programom, relaksacijom, energetskom terapijom, tretmanima, akupresurom, refleksoterapijom i energetskim vježbama postižemo brojne i trajne rezultate. Djelujući na sam uzrok problema, posljedica postepeno nestaje i organizam se dovodi u uravnoteženo stanje.

Kao energetski terapeuti s radnim iskustvom više od 18 godina educirani smo od vrhunskih liječnika i stručnjaka Tradicionalne Kineske Medicine iz Kine, Europe, SAD-a, Novog Zelanda i Ujedinjenih Arapskih Emirata, te se i dalje kontinuirano stručno usavršavamo.

 

10% popusta za nove klijente

Rezultati

[kadence_element id=”173″]

Tu smo za vas, sigurni u vaš uspjeh i rezultate!

Nekad i sami suočeni sa zdravstvenim problemima tražili smo način kako učinkovito, trajno i bez štetnih posljedica osigurati zdravo stanje organizma. Koristeći ovakav tip programa postigli smo fenomenalne rezultate na svom zdravlju.

Upravo zbog tog vlastitog iskustva kvalificirani smo pružiti uslugu na najbolji način, svjesni koliko je zdravlje važno i koliko o tome ovisi kvaliteta samog života. Razumijemo potrebe i probleme današnjeg čovjeka te mu na otvoren i odgovoran način pristupamo svojim znanjem, iskustvom s izrazitom predanošću pomažemo doći do željenog cilja. Zadovoljstvo klijenata najvažnije nam je u našem radu, što nam daje motivaciju i poticaj da budemo još bolji i uspješniji.

 

10% popusta za nove klijente

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ime i prezime