Health centar je zdravstveno edukativni centar. Štefania Čižmek, vlasnica i voditeljica

Prirodnom metodom i holističkim pristupom pomažemo u postizanju fizičkog, psihičkog i emocionalnog zdravlja. Antistres programom, relaksacijom, energetskom terapijom, tretmanima, akupresurom, refleksoterapijom i energetskim vježbama postižemo brojne i trajne rezultate. Djelujući na sam uzrok problema, posljedica postepeno nestaje i organizam se dovodi u uravnoteženo stanje.

Kao energetski terapeuti s radnim iskustvom više od 18 godina educirani smo od vrhunskih liječnika i stručnjaka Tradicionalne Kineske Medicine iz Kine, Europe, SAD-a, Novog Zelanda i Ujedinjenih Arapskih Emirata, te se i dalje kontinuirano stručno usavršavamo.

Godina Iskustva
usluga
zadovoljstvo klijenata

Tu smo za vas, sigurni u vaš uspjeh i rezultate!

Nekad i sami suočeni sa zdravstvenim problemima tražili smo način kako učinkovito, trajno i bez štetnih posljedica osigurati zdravo stanje organizma. Koristeći ovakav tip programa postigli smo fenomenalne rezultate na svom zdravlju.

Upravo zbog tog vlastitog iskustva kvalificirani smo pružiti uslugu na najbolji način, svjesni koliko je zdravlje važno i koliko o tome ovisi kvaliteta samog života. Razumijemo potrebe i probleme današnjeg čovjeka te mu na otvoren i odgovoran način pristupamo svojim znanjem, iskustvom s izrazitom predanošću pomažemo doći do željenog cilja. Zadovoljstvo klijenata najvažnije nam je u našem radu, što nam daje motivaciju i poticaj da budemo još bolji i uspješniji.