Terapija kralježnice

+385 1 5605 711

Radujemo se vašem pozivu

+385 911 555 619

Radujemo se vašem pozivu

Pošaljite upit

Rado ćemo odgovoriti

Pošaljite upit

Rado ćemo odgovoriti

+385 911 555 619

Radujemo se vašem pozivu

WhatsApp

Pošaljite poruku

Terapija kralježnice – Kombinacijom akupresure i kiropraktike poboljšava se stanje kralježnice i ubrzava se protok energije u unutarnje organe. Stimuliranjem akupresurnih točaka i energetskih meridijana dužinom cijele kralježnice i atlasa otpuštaju se akutni i kronični bolovi te se poboljšava dotok krvi i kisika u gornji dio tijela. Rješavaju se problemi poput: skolioze, kifoze, lordoze, diskus hernije, išijasa i ukliještenja živaca. Kod prvog dolaska na terapiju vrši se pregled cjelokupnog stanja kralježnice.

Trajanje tretmana

Minuta

Cijena tretmana

Eura

Kombinacija akupresure i kiropraktike predstavlja holistički pristup terapiji kralježnice. Ova tehnika uključuje primjenu pritiska na određene točke na tijelu, poznate kao akupresurne točke, kako bi se potaknula cirkulacija i olakšali bolovi u kralježnici. S druge strane, kiropraktika se fokusira na prilagodbu kralježnice kako bi se poboljšala njezina funkcija i smanjila nelagoda.
Kombinirajući ove dvije metode, terapeut može pružiti pacijentu sveobuhvatan tretman usmjeren na poboljšanje zdravlja kralježnice. Akupresura se koristi za stimulaciju energetskih kanala tijela, dok se kiropraktika fokusira na ispravljanje subluksacija i poboljšanje pokretljivosti kralježnice.
Ovaj pristup može biti koristan za osobe koje pate od bolova u leđima, ukočenosti ili drugih problema povezanih s kralježnicom. Kombinacija akupresure i kiropraktike može pružiti pacijentima olakšanje od nelagode te doprinijeti općem osjećaju blagostanja i ravnoteže tijela i uma.

Povezane usluge

Masaža leđa

Masaža leđa

Masaža leđa   Masaža leđa - Energetskom masažom leđa esencijalnim uljima učinkovito se oslobađa napetost, akutni i kronični bolovi u leđima i vratu. Intenzivnim radom uklanjaju se miogelozne nakupine, poboljšava se cirkulacija, tonus mišića i pokretljivost...

Refleksoterapija stopala

Refleksoterapija stopala

Stimulacijom refleksnih zona i točaka na stopalima potiče se uravnoteženi rad unutarnjih organa i otpuštanje štetnih tvari iz organizma. Poboljšava se cirkulacija pozitivne energije u cijelom tijelu i rješavaju se probavne poteškoće, infekcije bubrega i mokraćnog...

O Health Centru

Kada govorimo o našem Health centru, od drugih nas ističe holistički pristup zdravlju. Umjesto da se isključivo fokusiramo na tretiranje simptoma, naglašavamo sveobuhvatan pristup koji obuhvaća fizičko, emocionalno i mentalno blagostanje naših klijenata. Naš stručni tim prilagođava terapeutske metode individualnim potrebama svakog klijenta, koristeći najnovije tehnike i pristupe. Štoviše, stavljamo poseban naglasak na edukaciju naših klijenata o održavanju dugoročnog zdravlja i prevenciji problema. To sveobuhvatno i personalizirano iskustvo čini naš Health centar jedinstvenim među centrima za masažu i terapije.

Pošaljite upit

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ime i prezime

Novosti

Newsletter

Stručni članci, novosti u ponudi, savjeti…