Cupping terapija

+385 1 5605 711

Radujemo se vašem pozivu

+385 911 555 619

Radujemo se vašem pozivu

Pošaljite upit

Rado ćemo odgovoriti

Pošaljite upit

Rado ćemo odgovoriti

+385 911 555 619

Radujemo se vašem pozivu

WhatsApp

Pošaljite poruku

Cupping terapija – tradicionalna metoda ima opuštajući i detoksikacijski učinak. Stavljanjem posebnih čašica na ciljana mjesta stvara se efekt vakuuma koji djeluje na kožu i tkiva. Potiče se oslobađanje toksina i blokada u tijelu. Aktivira se limfni sistem, krvne žile, arterije i kapilare. Čisti se koža i poboljšava njezin izgled. Pomaže kod astme, kašlja, upale pluća, kronične iscrpljenosti, nesanice te problema s probavom. Cupping terapija može se koristiti zasebno ili u kombinaciji sa drugim energetskim masažama.

Trajanje tretmana

Minuta

Cijena tretmana

Eura

Cupping terapija, kao tradicionalna metoda s bogatom poviješću, pruža niz koristi koje seže daleko iznad samog trenutnog opuštanja. Ova terapeutska tehnika, koja uključuje postavljanje posebnih čašica na određena mjesta tijela, stvara vakuumski efekt koji blagotvorno djeluje na kožu, mišiće i dublje slojeve tkiva.

Jedan od ključnih aspekata cupping terapije je njezin detoksikacijski učinak. Kroz stvaranje vakuuma, potiče se oslobađanje nakupljenih toksina iz tijela, čime se smanjuje opterećenje organizma. Osim toga, terapija pomaže u razbijanju blokada unutar tijela, omogućavajući slobodniji protok energije i vitalnih tjelesnih tekućina.

Limfni sustav, krvne žile, arterije i kapilare aktiviraju se tijekom cupping terapije, što dodatno poboljšava cirkulaciju krvi. Ovaj proces potiče prirodne tjelesne mehanizme za čišćenje i obnavljanje, pridonoseći ukupnom zdravlju kože i unutarnjih organa. Rezultat je čista koža koja odražava unutarnju ravnotežu i vitalnost.

Cupping terapija pokazala se korisnom u tretiranju različitih zdravstvenih problema, uključujući astmu, kašalj, upalu pluća, kroničnu iscrpljenost, nesanicu te probleme s probavom. Ova holistička metoda djeluje na različite sustave u tijelu, pružajući terapeutski učinak na tjelesnoj, emocionalnoj i energetskoj razini.

Ono što čini cupping terapiju posebno vrijednom jest njezina sposobnost da se integrira s drugim oblicima terapije, posebno s energetskim masažama. Kombinirajući cupping s masažama, pojedinci mogu postići sinergijske učinke koji dodatno poboljšavaju njihovo dobrostanje. Ova kombinacija terapeutskih pristupa pruža sveobuhvatan pristup očuvanju zdravlja i ravnoteže tijela.”

Povezane usluge

Masaža leđa

Masaža leđa

Masaža leđa   Masaža leđa - Energetskom masažom leđa esencijalnim uljima učinkovito se oslobađa napetost, akutni i kronični bolovi u leđima i vratu. Intenzivnim radom uklanjaju se miogelozne nakupine, poboljšava se cirkulacija, tonus mišića i pokretljivost...

O Health Centru

Kada govorimo o našem Health centru, od drugih nas ističe holistički pristup zdravlju. Umjesto da se isključivo fokusiramo na tretiranje simptoma, naglašavamo sveobuhvatan pristup koji obuhvaća fizičko, emocionalno i mentalno blagostanje naših klijenata. Naš stručni tim prilagođava terapeutske metode individualnim potrebama svakog klijenta, koristeći najnovije tehnike i pristupe. Štoviše, stavljamo poseban naglasak na edukaciju naših klijenata o održavanju dugoročnog zdravlja i prevenciji problema. To sveobuhvatno i personalizirano iskustvo čini naš Health centar jedinstvenim među centrima za masažu i terapije.

Pošaljite upit

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ime i prezime

Novosti

Newsletter

Stručni članci, novosti u ponudi, savjeti…