Na prirodan način dovedite cjelokupni organizam u ravnotežu

Svjetska zdravstvena organizacija procjenjuje da je u svijetu 2 milijarde oboljelih od nekog poremećaja štitnjače, od toga njih 20% su stanovnici Europe. Hrvatska je jedna od zemalja s najvišom incidencijom karcinoma štitnjače u svijetu 10/100.000. Ove bolesti često su udružene s bolestima drugih žlijezda s unutarnjim lučenjem, autoimunim bolestima, srčanim bolestima, problemima u trudnoći, depresijom, kroničnim stresom, anksioznošću.

Kako bi na vrijeme zaustavili daljnji proces bolesti i spriječili nastanak teškog zdravstvenog stanja, te učinili adekvatne korake u svojem ozdravljenju štitnjače, potrebno je poduzeti određene mjere, početi usvajati nove zdrave navike (zdrava prehrana, fizička aktivnost, dovoljno sati sna i odmora itd.), smanjiti stres, no najbitnije je dovesti svoje tijelo i organizam u psihičku, fizičku, emocionalnu i energetsku ravnotežu. Kako to napraviti i kako uspostaviti balans tijela, duha i uma u ovo moderno stresno užurbano doba?

U Health centru uz pomoć energetskih terapija, tretmana i edukativnog programa možete na prirodan način i bez nuspojava dovesti cjelokupni organizam u ravnotežu, ovladati tehnikama relaksacije, naučiti se nositi sa stresom, obnoviti energetski kapacitet i protok, poboljšati rad svih unutarnjih organa te tako uspostaviti pravilan rad štitne žlijezde i automatski dovesti hormone štitnjače u ravnotežu.

Tim stručnjaka, energetskih terapeuta svojim opsežnim znanjem, višegodišnjim iskustvom i redovitom edukacijom prilagodit će terapije zdravstvenom stanju i potrebama svake osobe, vodit će Vas kroz program, savjetovati i pomoći Vam da postignete željeni rezultat i cilj: prirodno ozdravljenje štitnjače. Da biste to postigli najprije je potrebno spoznati i ukloniti uzroke te promijeniti određene loše navike i obrasce ponašanja koji su doveli do problema u radu štitnjače kako bi se problem uklonio. Zato je razvijen poseban edukacijski program koji će vas voditi kroz cjelokupni proces i ubrzati postizanje i dugotrajnost rezultata. Na vama je da izdvojite vrijeme za sebe i svoje zdravlje, kontinuirano koristite terapije, imate povjerenje u stručnjake i metodu te slijedite upute, a rezultat će automatski doći.

Za dodatne informacije, konzultacije i dogovor termina obratite se u Health centar, Radnička cesta 20a, www.healthcentar.com, 01 5605 711, 091 155 5619 ili na info@healthcentar.com.

Originalni tekst preuzet sa she.hr portala.

+385 1 5605 711

Radujemo se vašem pozivu

+385 911 555 619

Radujemo se vašem pozivu

Pošaljite upit

Rado ćemo odgovoriti

Pošaljite upit

Rado ćemo odgovoriti

+385 911 555 619

Radujemo se vašem pozivu

WhatsApp

Pošaljite poruku

Povezani članci

Program za sportaše

Program za sportaše

Prevencijom si omogućite zaštitu od ozljeda! Ukoliko do njih dođe, ubrzajte obnavljanje i oporavak mišića, zglobova i hrskavica. Poslije napornih treninga ili natjecanja programom otklonite bolove, umor, napetost, stres i osjetite olakšanje. Prevladajte nesigurnost,...

read more
Život bez alergija

Život bez alergija

Dosta vam je neprestanog kihanja, šmrcanja, pečenja i svrbeža očiju? Vani je sunčano, a vi ste alergični na sunce, ambroziju, pelud korova i drveća? Patite od nutritivnih alergija, imate dermatitis? Alergija vas iscrpljuje i čini nemirnima? Postoji rješenje!...

read more
Florence Nightingale

Florence Nightingale

Florence Nightingale je bila britanska medicinska sestra koja je postala poznata po svom radu u Krimskom ratu. Ona je bila pionirka u području medicinske njege i prva osoba koja je uvela holistički pristup u medicinsku njegu. Njezin pristup uključivao je brigu o...

read more

O Health Centru

Kada govorimo o našem Health centru, od drugih nas ističe holistički pristup zdravlju. Umjesto da se isključivo fokusiramo na tretiranje simptoma, naglašavamo sveobuhvatan pristup koji obuhvaća fizičko, emocionalno i mentalno blagostanje naših klijenata. Naš stručni tim prilagođava terapeutske metode individualnim potrebama svakog klijenta, koristeći najnovije tehnike i pristupe. Štoviše, stavljamo poseban naglasak na edukaciju naših klijenata o održavanju dugoročnog zdravlja i prevenciji problema. To sveobuhvatno i personalizirano iskustvo čini naš Health centar jedinstvenim među centrima za masažu i terapije.

Pošaljite upit

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ime i prezime

Novosti

Newsletter

Stručni članci, novosti u ponudi, savjeti…