Vježbe za oči

+385 1 5605 711

Radujemo se vašem pozivu

+385 911 555 619

Radujemo se vašem pozivu

Pošaljite upit

Rado ćemo odgovoriti

Pošaljite upit

Rado ćemo odgovoriti

+385 911 555 619

Radujemo se vašem pozivu

WhatsApp

Pošaljite poruku

Revolucionarne vježbe koje na prirodan način smanjuju i uklanjaju dioptriju, suhoću, crvenilo i pijesak u očima. Vježbe potiču prokrvljenost i pokreću očne mišiće koji su s vremenom oslabili i više nisu u stanju djelovati na očnu jabučicu da s lakoćom fokusira na bliske i/ili udaljene predmete. Kada se nose naočale, one obavljaju posao umjesto očnih mišića koji zbog toga dodatno slabe, a dioptrija s vremenom postaje sve veća i veća. Za vidljive rezultate preporučuje se kontinuirano vježbanje.

Trajanje tretmana

Minuta

Cijena tretmana

Eura

Vježbe za oči predstavljaju jednostavan, ali učinkovit pristup očuvanju zdravlja očiju i poboljšanju vida bez upotrebe invazivnih metoda. Pored smanjenja dioptrije, ove revolucionarne vježbe imaju širok spektar benefita koji doprinose cjelokupnom dobrostanju očiju i vizualnog sustava.

Osim što jačaju očne mišiće, vježbe za oči potiču prokrvljenost očiju, poboljšavajući opskrbu kisikom i hranjivim tvarima. To ne samo da pridonosi zdravijim očima već može smanjiti umor očiju uzrokovan dugotrajnim radom na računalu ili čitanjem.

Ove vježbe su također izuzetno korisne u suzbijanju simptoma suhoće, crvenila i osjećaja pijeska u očima, koji su česti kod ljudi koji provode puno vremena izloženi suhog zraka, vjetra ili dugotrajnog gledanja u ekran.

Jedna od ključnih prednosti vježbi za oči je i poticanje smanjenja napetosti u području vrata i ramena, što često prati naporan rad na računalu. Očni mišići povezani su s drugim dijelovima tijela, pa vježbe za oči mogu pridonijeti općem opuštanju i smanjenju stresa.

Preporučuje se da se vježbe za oči izvode redovito kako bi se postigao optimalan učinak. One su jednostavne, mogu se izvoditi bilo gdje i ne zahtijevaju dodatnu opremu. Integriranjem ovih vježbi u svakodnevnu rutinu, možete pridonijeti dugoročnom zdravlju vaših očiju i očuvati dobar vid bez potrebe za stalnim korištenjem naočala.

Povezane usluge

Masaža leđa

Masaža leđa

Masaža leđa   Masaža leđa - Energetskom masažom leđa esencijalnim uljima učinkovito se oslobađa napetost, akutni i kronični bolovi u leđima i vratu. Intenzivnim radom uklanjaju se miogelozne nakupine, poboljšava se cirkulacija, tonus mišića i pokretljivost...

O Health Centru

Kada govorimo o našem Health centru, od drugih nas ističe holistički pristup zdravlju. Umjesto da se isključivo fokusiramo na tretiranje simptoma, naglašavamo sveobuhvatan pristup koji obuhvaća fizičko, emocionalno i mentalno blagostanje naših klijenata. Naš stručni tim prilagođava terapeutske metode individualnim potrebama svakog klijenta, koristeći najnovije tehnike i pristupe. Štoviše, stavljamo poseban naglasak na edukaciju naših klijenata o održavanju dugoročnog zdravlja i prevenciji problema. To sveobuhvatno i personalizirano iskustvo čini naš Health centar jedinstvenim među centrima za masažu i terapije.

Pošaljite upit

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ime i prezime

Novosti

Newsletter

Stručni članci, novosti u ponudi, savjeti…