Energetske vježbe

+385 1 5605 711

Radujemo se vašem pozivu

+385 911 555 619

Radujemo se vašem pozivu

Pošaljite upit

Rado ćemo odgovoriti

Pošaljite upit

Rado ćemo odgovoriti

+385 911 555 619

Radujemo se vašem pozivu

WhatsApp

Pošaljite poruku

Energetske vježbe – Specijalne jutarnje vođene vježbe koje se izvode u prirodi. Na jednostavan način obnovite svoju životnu energiju, otpustite negativne posljedice stresa, ojačajte imunitet, poboljšajte cirkulaciju, smanjite bolove u leđima i aktivirajte cijeli organizam. Postići ćete jasnoću uma, bolju koncentraciju, uravnotežiti emocije i ukloniti energetske blokade. Potpunije, slobodnije i dublje ćete prodisati.

Trajanje tretmana

Minuta

Cijena tretmana

Eura

Energetske vježbe predstavljaju izvanredan način da se započne dan s pozitivnom energijom i uravnoteženjem tijela i uma. Ovaj posebno osmišljen program vođenih vježbi pruža ne samo fizički poticaj, već i duboko holističko iskustvo koje integrira blagodati prirode.

Jutarnje vježbe izvode se u prirodnom okruženju, što dodatno pojačava njihov pozitivan utjecaj. Svjež zrak, umirujući zvukovi prirode i osjećaj povezanosti s okolinom stvaraju idealnu atmosferu za revitalizaciju. Ove vježbe su prilagođene svima, bez obzira na razinu kondicije, pružajući priliku da se tijelo i um usklade.

Cilj ovih vježbi nije samo fizičko ojačavanje, već i oslobađanje od stresa i negativne energije. Kroz nježne, ali učinkovite pokrete, potiče se cirkulacija, jačanje imunološkog sustava te oslobađanje od bolova u leđima. Tijekom vođenja, posebna pažnja posvećuje se jasnoći uma, poboljšanju koncentracije te postizanju emocionalne ravnoteže.

Energetske vježbe nude sveobuhvatan pristup dobrobiti, potičući ne samo fizičko zdravlje već i mentalnu jasnoću. Kroz ovaj program, doživjet ćete potpuno osnaživanje tijela i uma, osjećajući se svježe, slobodno i duboko disati. Dopustite prirodi da vam bude saveznik u postizanju unutarnje ravnoteže i optimalnog zdravlja.

Povezane usluge

Masaža leđa

Masaža leđa

Masaža leđa   Masaža leđa - Energetskom masažom leđa esencijalnim uljima učinkovito se oslobađa napetost, akutni i kronični bolovi u leđima i vratu. Intenzivnim radom uklanjaju se miogelozne nakupine, poboljšava se cirkulacija, tonus mišića i pokretljivost...

O Health Centru

Kada govorimo o našem Health centru, od drugih nas ističe holistički pristup zdravlju. Umjesto da se isključivo fokusiramo na tretiranje simptoma, naglašavamo sveobuhvatan pristup koji obuhvaća fizičko, emocionalno i mentalno blagostanje naših klijenata. Naš stručni tim prilagođava terapeutske metode individualnim potrebama svakog klijenta, koristeći najnovije tehnike i pristupe. Štoviše, stavljamo poseban naglasak na edukaciju naših klijenata o održavanju dugoročnog zdravlja i prevenciji problema. To sveobuhvatno i personalizirano iskustvo čini naš Health centar jedinstvenim među centrima za masažu i terapije.

Pošaljite upit

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ime i prezime

Novosti

Newsletter

Stručni članci, novosti u ponudi, savjeti…