Konzultacije

+385 1 5605 711

Radujemo se vašem pozivu

+385 911 555 619

Radujemo se vašem pozivu

Pošaljite upit

Rado ćemo odgovoriti

Pošaljite upit

Rado ćemo odgovoriti

+385 911 555 619

Radujemo se vašem pozivu

WhatsApp

Pošaljite poruku

Međusobnom suradnjom kroz otvoreni razgovor dolazimo do uzroka zdravstvenih poteškoća i nesvjesno nakupljenih emocionalnih blokada. Tjelesne i emocionalne blokade nastaju užurbanim i neispravnim životnim stilom, krivim navikama, teškim iskustvima, događajima i sl. No, osvještavanjem, primjenjivanjem određenih tehnika i korištenjem dodatnih energetskih tretmana, moguće je prirodno otpustiti određene blokade, promjeniti percepciju te riješiti probleme i poteškoće. Po završetku konzultacija svaki klijent dobiva širu viziju, preporuku za određene tretmane koji će pomoći vratiti ravnotežu tijelu i duhu te korekcije u životnim navikama i prehrani.

Trajanje tretmana

Minuta

Cijena tretmana

Eura

Povezane usluge

Masaža leđa

Masaža leđa

Masaža leđa   Masaža leđa - Energetskom masažom leđa esencijalnim uljima učinkovito se oslobađa napetost, akutni i kronični bolovi u leđima i vratu. Intenzivnim radom uklanjaju se miogelozne nakupine, poboljšava se cirkulacija, tonus mišića i pokretljivost...

O Health Centru

Kada govorimo o našem Health centru, od drugih nas ističe holistički pristup zdravlju. Umjesto da se isključivo fokusiramo na tretiranje simptoma, naglašavamo sveobuhvatan pristup koji obuhvaća fizičko, emocionalno i mentalno blagostanje naših klijenata. Naš stručni tim prilagođava terapeutske metode individualnim potrebama svakog klijenta, koristeći najnovije tehnike i pristupe. Štoviše, stavljamo poseban naglasak na edukaciju naših klijenata o održavanju dugoročnog zdravlja i prevenciji problema. To sveobuhvatno i personalizirano iskustvo čini naš Health centar jedinstvenim među centrima za masažu i terapije.

Pošaljite upit

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ime i prezime

Novosti

Newsletter

Stručni članci, novosti u ponudi, savjeti…