Energetska terapija – grupni session

+385 1 5605 711

Radujemo se vašem pozivu

+385 911 555 619

Radujemo se vašem pozivu

Pošaljite upit

Rado ćemo odgovoriti

Pošaljite upit

Rado ćemo odgovoriti

+385 911 555 619

Radujemo se vašem pozivu

WhatsApp

Pošaljite poruku

Grupni session imaju mogućnost održavanja uživo i online. U grupi do pet osoba u intimnom prostoru za razgovor i učenje, usredotočeni na postavljanje ciljeva, radimo na produbljivanju svijesti o ključnim problemima i poduzimanju radnji. Poboljšajte sva životna područja: međuljudske i emocionalne odnose, posao, obitelj, financije, zdravlje, komunikacije, prijateljstva…

Trajanje tretmana

Minuta

Cijena tretmana

Eura

Kroz zajednički rad, sudionici imaju priliku istražiti dublje slojeve vlastitog bića, suočiti se s izazovima te pronaći resurse i strategije koje će im pomoći da ostvare pozitivne promjene u svom životu.

Energetska terapija u grupnom kontekstu pruža podršku i razumijevanje zajednice, potičući međusobnu podršku među članovima grupe. Svi zajedno stvaramo poticajno okruženje koje olakšava proces samospoznaje i osobnog rasta. Bez obzira na to je li riječ o osobnom razvoju, prevladavanju izazova ili ostvarivanju ciljeva, ova terapija nudi holistički pristup koji integrira tijelo, um i duh kako bi potaknula harmoniju i blagostanje u svim aspektima života.

Povezane usluge

Masaža leđa

Masaža leđa

Masaža leđa   Masaža leđa - Energetskom masažom leđa esencijalnim uljima učinkovito se oslobađa napetost, akutni i kronični bolovi u leđima i vratu. Intenzivnim radom uklanjaju se miogelozne nakupine, poboljšava se cirkulacija, tonus mišića i pokretljivost...

O Health Centru

Kada govorimo o našem Health centru, od drugih nas ističe holistički pristup zdravlju. Umjesto da se isključivo fokusiramo na tretiranje simptoma, naglašavamo sveobuhvatan pristup koji obuhvaća fizičko, emocionalno i mentalno blagostanje naših klijenata. Naš stručni tim prilagođava terapeutske metode individualnim potrebama svakog klijenta, koristeći najnovije tehnike i pristupe. Štoviše, stavljamo poseban naglasak na edukaciju naših klijenata o održavanju dugoročnog zdravlja i prevenciji problema. To sveobuhvatno i personalizirano iskustvo čini naš Health centar jedinstvenim među centrima za masažu i terapije.

Pošaljite upit

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ime i prezime

Novosti

Newsletter

Stručni članci, novosti u ponudi, savjeti…