Tretman pomlađivanja

+385 1 5605 711

Radujemo se vašem pozivu

+385 911 555 619

Radujemo se vašem pozivu

Pošaljite upit

Rado ćemo odgovoriti

Pošaljite upit

Rado ćemo odgovoriti

+385 911 555 619

Radujemo se vašem pozivu

WhatsApp

Pošaljite poruku

Tretman pomlađivanja – Posebno osmišljen tretman koji redovitim korištenjem briše znakove starenja sa vašeg lica. Tretman uključuje energetsku masažu lica, vrata, dekoltea, šaka i ruku bogatim organskim uljem smilja. Izvlači se napetost, uklanja umoran izraz i potiče se cirkulacija. Ulje smilja u kombinaciji sa stimulirajućim i umirujućim pokretima i tretiranjem akupresurnih točaka potaknuti će prirodnu proizvodnju kolagena i balansirati pigment kože i na taj način pomoći kod raznih mrlja na koži.

Trajanje tretmana

Minuta

Cijena tretmana

Eura

Tretman pomlađivanja – Posebno osmišljen tretman koji redovitim korištenjem briše znakove starenja sa vašeg lica. Tretman uključuje energetsku masažu lica, vrata, dekoltea, šaka i ruku bogatim organskim uljem smilja. Izvlači se napetost, uklanja umoran izraz i potiče se cirkulacija. Ulje smilja u kombinaciji sa stimulirajućim i umirujućim pokretima i tretiranjem akupresurnih točaka potaknuti će prirodnu proizvodnju kolagena i balansirati pigment kože i na taj način pomoći kod raznih mrlja na koži.”

“Tretman pomlađivanja” predstavlja revolucionarni pristup očuvanju mladolikog izgleda lica, pružajući učinkovitu terapiju koja briše znakove starenja. Ovaj posebno osmišljen tretman, kada se redovito primjenjuje, pruža dubinsku njegu koja revitalizira kožu i vraća joj svježinu.

Jedan od ključnih elemenata ovog tretmana je energetska masaža lica, vrata, dekoltea, šaka i ruku, koja se izvodi korištenjem bogatog organskog ulja smilja. Ova kombinacija pruža potpunu opuštajuću terapeutsku seansu, dok istovremeno potiče cirkulaciju i ublažava napetost. Tretman ne samo da uklanja umoran izraz s lica, već i djeluje duboko na razini mišića i tkiva.

Ulje smilja, poznato po svojim ljekovitim svojstvima, igra ključnu ulogu u ovom tretmanu. Njegova kombinacija s stimulirajućim i umirujućim pokretima, kao i tretiranjem akupresurnih točaka, potiče prirodnu proizvodnju kolagena. Kolagen je ključna komponenta koja čini kožu čvrstom i elastičnom, čime se značajno smanjuju vidljivi znakovi starenja.

Osim toga, tretman pomlađivanja ima i efekte na balansiranje pigmentacije kože. Redovitom primjenom tretmana, moguće je smanjiti vidljivost raznih mrlja na koži, čineći ten ujednačenijim i sjajnijim. Ova holistička terapija ne samo da djeluje na vanjske znakove starenja, već potiče i prirodne procese obnove kože iznutra.

Neka “Tretman pomlađivanja” postane vaša tajna za očuvanje mladolikog izgleda. Prepustite se iskusnim terapeutima i doživite transformaciju koja će oživjeti vašu kožu, pružajući vam osvježen i pomlađen izgled

Povezane usluge

Masaža leđa

Masaža leđa

Masaža leđa   Masaža leđa - Energetskom masažom leđa esencijalnim uljima učinkovito se oslobađa napetost, akutni i kronični bolovi u leđima i vratu. Intenzivnim radom uklanjaju se miogelozne nakupine, poboljšava se cirkulacija, tonus mišića i pokretljivost...

O Health Centru

Kada govorimo o našem Health centru, od drugih nas ističe holistički pristup zdravlju. Umjesto da se isključivo fokusiramo na tretiranje simptoma, naglašavamo sveobuhvatan pristup koji obuhvaća fizičko, emocionalno i mentalno blagostanje naših klijenata. Naš stručni tim prilagođava terapeutske metode individualnim potrebama svakog klijenta, koristeći najnovije tehnike i pristupe. Štoviše, stavljamo poseban naglasak na edukaciju naših klijenata o održavanju dugoročnog zdravlja i prevenciji problema. To sveobuhvatno i personalizirano iskustvo čini naš Health centar jedinstvenim među centrima za masažu i terapije.

Pošaljite upit

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ime i prezime

Novosti

Newsletter

Stručni članci, novosti u ponudi, savjeti…