Masaža za trudnice

+385 1 5605 711

Radujemo se vašem pozivu

+385 911 555 619

Radujemo se vašem pozivu

Pošaljite upit

Rado ćemo odgovoriti

Pošaljite upit

Rado ćemo odgovoriti

+385 911 555 619

Radujemo se vašem pozivu

WhatsApp

Pošaljite poruku

Masaža za trudnice – Posebno prilagođen energetski tretman cijelog tijela za trudnice. Masaža lica i glave djeluje izuzetno opuštajuće, dok masaža tijela nježnim pokretima pomaže vezivnom tkivu da ostane meko i podatno. Masažom nogu potiče se cirkulacija i smanjuje se otečenost zglobova i nogu. Prepustite se u stručne ruke, uživajte u mirnoj trudnoći, pripremite se za siguran i lakši porod.

Trajanje tretmana

Minuta

Cijena tretmana

Eura

Tijekom trudnoće, masaža za trudnice može donijeti brojne koristi kako fizički, tako i emocionalno. Osim što opušta tijelo, masaža može pomoći u smanjenju bolova u leđima i zglobovima, ublažavanju stresa i tjeskobe te poboljšanju općeg osjećaja blagostanja. Stručni terapeuti prilagođavaju tretman potrebama trudnica, osiguravajući udobnost i sigurnost tokom cijele sesije.

Važno je naglasiti komunikaciju s terapeutom tijekom masaže kako bi se osiguralo da se pridržava najboljih praksi za trudnice. Masaža za trudnice može biti ne samo fizički blagotvorna, već i pružiti vrijeme za povezanje s bebom u trbuhu i osvježiti um za majčinstvo koje dolazi.

Povezane usluge

Masaža leđa

Masaža leđa

Masaža leđa   Masaža leđa - Energetskom masažom leđa esencijalnim uljima učinkovito se oslobađa napetost, akutni i kronični bolovi u leđima i vratu. Intenzivnim radom uklanjaju se miogelozne nakupine, poboljšava se cirkulacija, tonus mišića i pokretljivost...

O Health Centru

Kada govorimo o našem Health centru, od drugih nas ističe holistički pristup zdravlju. Umjesto da se isključivo fokusiramo na tretiranje simptoma, naglašavamo sveobuhvatan pristup koji obuhvaća fizičko, emocionalno i mentalno blagostanje naših klijenata. Naš stručni tim prilagođava terapeutske metode individualnim potrebama svakog klijenta, koristeći najnovije tehnike i pristupe. Štoviše, stavljamo poseban naglasak na edukaciju naših klijenata o održavanju dugoročnog zdravlja i prevenciji problema. To sveobuhvatno i personalizirano iskustvo čini naš Health centar jedinstvenim među centrima za masažu i terapije.

Pošaljite upit

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ime i prezime

Novosti

Newsletter

Stručni članci, novosti u ponudi, savjeti…