Antistres masaža – smanjenje stresa i napetosti

+385 1 5605 711

Radujemo se vašem pozivu

+385 911 555 619

Radujemo se vašem pozivu

Pošaljite upit

Rado ćemo odgovoriti

Pošaljite upit

Rado ćemo odgovoriti

+385 911 555 619

Radujemo se vašem pozivu

WhatsApp

Pošaljite poruku

Antistres masaža – Energetska masaža cijelog tijela esencijalnim uljima koja prirodno otpušta nakupljeni stres i napetost. Tretiranjem akupresurnih točaka i meridijana duž cijelog tijela ciljano se potiče eliminacija štetnih tvari iz organizma, pospješuje se cirkulacija i revitalizacija organa. Postiže se homeostaza duha i tijela. Nakon tretmana prati vas osjećaj zadovoljstva i potpune opuštenosti tijekom cijelog dana.

Trajanje tretmana

Minuta

Cijena tretmana

Eura

Antistres masaža je terapeutska tehnika koja se koristi za smanjenje stresa i napetosti te  opuštanja tijela i uma. Ova vrsta masaže ima brojne pozitivne učinke na zdravlje i dobrobit pojedinca. Neki od potencijalnih učinaka antistres masaže uključuju:

  • Smanjenje razine stresa: Masaža pomaže u smanjenju razine hormona stresa poput kortizola, te potaknuti oslobađanje endorfina, što rezultira osjećajem opuštenosti i smanjenom anksioznošću.
  • Poboljšanje kvalitete sna: Redovita antistres masaža pomaže i u poboljšanju kvalitete sna, smanjenju nesanice i promicanju dubljeg i odmornijeg sna.
  • Opuštanje mišića: Masaža će vam pomoći u opuštanju napetih mišića i smanjenju tjelesne napetosti, što može ublažiti bolove u mišićima i zglobovima.
  • Poboljšanje cirkulacije: Tehnike masaže potiču bolju cirkulaciju krvi, što može doprinijeti općem osjećaju blagostanja i vitalnosti.
  • Poboljšanje mentalnog zdravlja: Antistres masaža će pomoći u smanjenju simptoma anksioznosti, depresije i mentalnog umora, te potaknuti osjećaj mentalne jasnoće i opuštenosti.

Uz navedeno, antistres masaža je korisna i kao preventivna mjera za očuvanje zdravlja te kao dopuna drugim terapijama kod tretiranja različitih zdravstvenih problema povezanih sa stresom.

Redovito uživanje u ovoj terapiji pridonosi općem osjećaju blagostanja i ravnoteže tijela i uma.

 

Povezane usluge

Masaža leđa

Masaža leđa

Masaža leđa   Masaža leđa - Energetskom masažom leđa esencijalnim uljima učinkovito se oslobađa napetost, akutni i kronični bolovi u leđima i vratu. Intenzivnim radom uklanjaju se miogelozne nakupine, poboljšava se cirkulacija, tonus mišića i pokretljivost...

Refleksoterapija stopala

Refleksoterapija stopala

Stimulacijom refleksnih zona i točaka na stopalima potiče se uravnoteženi rad unutarnjih organa i otpuštanje štetnih tvari iz organizma. Poboljšava se cirkulacija pozitivne energije u cijelom tijelu i rješavaju se probavne poteškoće, infekcije bubrega i mokraćnog...

O Health Centru

Kada govorimo o našem Health centru, od drugih nas ističe holistički pristup zdravlju. Umjesto da se isključivo fokusiramo na tretiranje simptoma, naglašavamo sveobuhvatan pristup koji obuhvaća fizičko, emocionalno i mentalno blagostanje naših klijenata. Naš stručni tim prilagođava terapeutske metode individualnim potrebama svakog klijenta, koristeći najnovije tehnike i pristupe. Štoviše, stavljamo poseban naglasak na edukaciju naših klijenata o održavanju dugoročnog zdravlja i prevenciji problema. To sveobuhvatno i personalizirano iskustvo čini naš Health centar jedinstvenim među centrima za masažu i terapije.

Pošaljite upit

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ime i prezime

Novosti

Newsletter

Stručni članci, novosti u ponudi, savjeti…