Anticelulitna masaža

+385 1 5605 711

Radujemo se vašem pozivu

+385 911 555 619

Radujemo se vašem pozivu

Pošaljite upit

Rado ćemo odgovoriti

Pošaljite upit

Rado ćemo odgovoriti

+385 911 555 619

Radujemo se vašem pozivu

WhatsApp

Pošaljite poruku

Anticelulitna masaža – Ručna masaža organskim anticelulitnim serumom dubinskog učinka. Stimulira se limfna i krvna cirkulacija te izmjena tvari. Ubrzava se eliminacija toksina i razbija se celulit. Postepeno se smanjuje cjelokupni obujam tijela i gube kilogrami, dok koža postaje glatka i zategnuta. Za vidljive rezultate preporučuje se 2-3 puta tjedno u razdoblju od dva mjeseca, a poslije toga jednom tjedno radi održavanja postignutog rezultata.

Trajanje tretmana

Minuta

Cijena tretmana

Eura

Pozitivni učinci anticelulitne masaže

 

  1. Poboljšanje cirkulacije krvi i limfnog protoka: Masaža povećava protok krvi i limfe, što poboljšava opskrbu kisikom i hranjivim tvarima u tkivima. Ovo pomaže u razgradnji nakupljenih masnih stanica ispod kože.
  2. Uklanjanje toksina iz tijela: Limfni sustav igra ključnu ulogu u uklanjanju otpadnih tvari i toksina iz tijela. Stimulacija limfne drenaže masažom može potaknuti učinkovitije izlučivanje tih tvari, pomažući tako u detoksikaciji tijela.
  3. Istezanje tkiva kože: Masaža poboljšava elastičnost kože tako da potiče proizvodnju kolagena i elastina, važnih struktura za čvrstoću i tonus kože. Istezanjem tkiva kože, masaža smanjuje vidljivost celulita.

Povezane usluge

Masaža leđa

Masaža leđa

Masaža leđa   Masaža leđa - Energetskom masažom leđa esencijalnim uljima učinkovito se oslobađa napetost, akutni i kronični bolovi u leđima i vratu. Intenzivnim radom uklanjaju se miogelozne nakupine, poboljšava se cirkulacija, tonus mišića i pokretljivost...

O Health Centru

Kada govorimo o našem Health centru, od drugih nas ističe holistički pristup zdravlju. Umjesto da se isključivo fokusiramo na tretiranje simptoma, naglašavamo sveobuhvatan pristup koji obuhvaća fizičko, emocionalno i mentalno blagostanje naših klijenata. Naš stručni tim prilagođava terapeutske metode individualnim potrebama svakog klijenta, koristeći najnovije tehnike i pristupe. Štoviše, stavljamo poseban naglasak na edukaciju naših klijenata o održavanju dugoročnog zdravlja i prevenciji problema. To sveobuhvatno i personalizirano iskustvo čini naš Health centar jedinstvenim među centrima za masažu i terapije.

Pošaljite upit

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ime i prezime

Novosti

Newsletter

Stručni članci, novosti u ponudi, savjeti…